Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Nieuw op de skillsambassade: IVY Works

Wanneer we een (nieuwe of bestaande) skillstoepassing toevoegen aan onze website, delen we dit hier via een kort nieuwsbericht.

IVY Works is sinds juni 2024 toegevoegd aan onze website.

IVY Works maakt gebruik van AI, deeplearn en game-based assessments uit de neurowetenschappen en psychologie om iemands vaardigheden, gedrag, drijfveren, potentieel, cognitie en persoonlijkheid in kaart te brengen en te matchen aan functies, rollen, skills en/of competenties.

IVY Works gaat uit van de talenten van een persoon. Iedereen heeft talent en het recht dat talent in te zetten. We maken een einde aan ongelijkheid. Deelnemers krijgen een eigen talenten- of skillspaspoort wat ze gedurende hun werkende leven kunnen meenemen. Dit is gratis voor de gebruiker. IVY works werkt datagedreven met game-based assessments en AI om ontwikkelpaden en matches met de arbeidsmarkt en opleidingen inzichtelijk te maken. Leuk, gebaseerd op de wetenschap en betaalbaar.

IVY Works is te vinden via www.ivyworks.nl en natuurlijk in het lijstje met toepassingen op onze website.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *