Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Samen verder op weg naar het Integraal Skillspaspoort

Op de 2e conferentie inspirerende sprekers, panels en netwerken.

Op 4 november wordt in Amstelveen de tweede conferentie ‘Samen verder op weg naar een Integraal Skillspaspoort’ gehouden’, met name gericht op werkgevers in het MKB, alsook het Grootbedrijf om te laten zien dat een ‘skillsbased’ aanpak werkt bij bedrijven en organisaties die hen zijn voorgegaan.

Het programma begint om 10 uur met Business Futurist Bart Götte ter voorbereiding op de collectieve werksessie (neem je laptop mee) en sluit af met een prominente spreker gericht op concrete vervolgstappen!

Naast keynotes en de plenaire werksessie is er tussentijds veel gelegenheid tot kennisuitwisseling aan de ‘voor en door werkgevers’ thematafels. Ter voorbereiding op deze thema tafels vragen we jou op de aanmeldpagina welk onderwerp richting de ‘skillsbased’ arbeidsmarkt de meeste aandacht behoeft, zoals skilsmatching, skillstaal, modulair opleiden, vacatureteksten, wallets & credentials etc.

Deze conferentie is aldus voor en door werkgevers en is gericht op het wegnemen van drempels in de transitie naar een ‘skillsbased’ arbeidsmarkt. In 2024 worden deze drempels nader geïdentificeerd en wordt geanalyseerd waar in de diverse regionale toepassingen al drempels zijn weggenomen en hoe techniek hierbij ondersteunt nu en in de toekomst. Vanaf 2025 gaan we deze drempels stelselmatig slechten en kennis ontwikkelen met Dé Nutsvoorziening voor de skillsbased arbeidsmarkt als tastbare doelstelling. En in 2030 het CV in huidige vorm niet meer bestaat.

Lees meer en claim een ticket: Samen verder op weg naar het Integraal Skillspaspoort Tickets, ma, 4 nov. 2024 om 10:00 | Eventbrite

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *