Centraal Register Techniek
  • Korte omschrijving

    Het digitale kwaliteitsregister voor vakbedrijven en vakmensen in de installatietechniek.
    Het kwaliteitsregister is ontstaan als initiatief vanuit de installatietechnieksector. Onze ontwikkelde producten en diensten helpen de sector met het digitaliseren en overzichtelijk maken van alle kwalificaties, erkenningen en lidmaatschappen van vakbedrijven en vakmensen.

  • Website

    https://www.centraalregistertechniek.nl/

Het Centraal Register Techniek (CRT) is dé plek voor kwaliteitsborging in de (installatie)techniek. Wij ondersteunen de technieksector, vakmensen, bedrijven en opdrachtgevers met het digitaliseren van kwalificaties zoals diploma’s, certificaten en erkenningen.

Met het centraal register bieden we één plek waar alle informatie digitaal bij elkaar staat. Het is ons doel te zorgen voor een betrouwbaar en toegankelijk kwaliteitsregister. Dit doen we door steeds meer partijen aan te sluiten, de data kwaliteit te verbeteren, steeds meer functionaliteiten op maat te maken en te zorgen voor tevreden gebruikers. Het kwaliteitsregister is er voor vakbedrijven en vakspecialisten, opdrachtgevers, opleiders, brancheverenigingen en kwaliteitsbewakers in de (installatie)techniekbranche.

Het kwaliteitsregister heeft als doel dat iedereen in de samenleving kan vertrouwen op de vakbekwaamheid van technische vakspecialisten. Het register is niet alleen een bron van vakmanschap, maar ook een stimulans voor vakmensen om zich continu te ontwikkelen. Door de erkenning van behaalde certificaten en diploma’s, worden technische vakspecialisten gemotiveerd om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dit is cruciaal in een sector waar techniek en regelgeving voortdurend veranderen.