Salta Group
  • Korte omschrijving

    Salta Group heeft een heldere missie; leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk maken. Ongeacht leeftijd, levensfase, privésituatie of beroep. Onze 25 onderwijsorganisaties vormen samen de grootste private opleidingsorganisatie van de Benelux, mét wereldwijde ambities. Jaarlijks helpen we meer dan 1 miljoen mensen met het vergroten van hun kennis of vaardigheden en profiteren meer dan 15.000 werkgevers van onze expertise en digitale leerplatformen.

  • Website

    https://www.saltagroup.com/

De arbeidsmarkt beweegt continu. Dat vraagt om starters die goed voorbereid zijn en werkenden die flexibel hun loopbaan aanpassen. Mensen die bij iedere stap in hun carrière, omhoog of opzij, hun talenten volop benutten, hun ambities waarmaken en doen waar ze gelukkig van worden. Een belangrijke opgave waar wij aan willen bijdragen.Vandaar ook de naam Salta Group. Salta komt van het Latijnse woord ‘Saltare’, wat springen en dansen betekent. Met de opleidingen en trainingen van onze organisaties kunnen mensen sprongen maken in hun ontwikkeling en dansend door hun loopbaan gaan.

Leven lang ontwikkelen

Wij maken een leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk. Ongeacht leeftijd, levensfase, beroep of privésituatie. Dat doen we met onderwijsoplossingen die flexibel en erkend zijn, gericht op persoonlijke ontwikkeling én de eisen uit de praktijk.

Daarom helpen we leerlingen en studenten bij het herkennen en ontwikkelen van hun talenten. We inspireren en faciliteren werkenden bij het optimaal benutten van die talenten. En we ondersteunen organisaties die hun menselijke kapitaal succesvol willen inzetten. Zo dragen wij bij aan het welzijn van individuen en aan de welvaart van samenlevingen. In Nederland, en daarbuiten.