Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Succesvolle bijeenkomst skills-uitwisseling ROC Nijmegen

Bij ROC Nijmegen geloven ze in de beweging Skillsgericht Leren en Werken. Ze jagen deze beweging aan door samen met partners in de regio groot te denken en samen in kleine stappen experimenterend vooruitgang te boeken.

De aanstekelijke en inspirerende bijeenkomst van 17 september 2024, mede mogelijk gemaakt door projectleider Ingrid Veldscholte en facilitators Katja Verhagen en Chantal van Brakel-Diepenbroek was daar een mooi voorbeeld van.

Ruim 50 collega’s kwamen samen om kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen over projecten en initiatieven zoals skillsgericht leren tijdens de MDT (Maatschappelijke Diensttijd) en Persoonlijk burgerschap, teamoverstijgend werken aan Hospitalityskills in de kantine, de pilot CompetentNL voor één eenduidige skillstaal, snel & bekwaam aan de slag in de zorg met een badge voor Zorgrunner, skills inbedden in het inductiebeleid voor nieuwe medewerkers, de pilot Microcredentials van Npuls, en nog veel meer! Super waardevol om samen haakjes te vinden en inhoudelijk uit te kunnen wisselen bij de verschillende posterpresentaties.

Kansen voor de Toekomst.
De projectgroep Skillsgericht Leren en Werken met o.a. Diny Gijsbers, Annemarie Nieuwboer, Robin Bukenya, Eefje V. en Hanneke van Leeuwen, gaat de komende tijd verder op zoek naar kansen om deze initiatieven nog meer te verbinden en waar mogelijk crossovers te maken.

Leave a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *