Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Veranderende arbeidsmarkt vereist nieuwe benadering

Skills-gebaseerde arbeidsmarkt

Grote maatschappelijke transities op het gebied van bijvoorbeeld energie en zorg, leiden tot een sterk veranderende arbeidsmarkt. Technisch personeel is schaars en bovendien lijken de huidige wervings- en scholingsactiviteiten de schaarste niet op te lossen. Naar verwachting zal het tekort alleen maar oplopen. Daarnaast zorgen deze transities ervoor dat er andere vaardigheden nodig zijn dan voorheen. Werknemers en werkgevers zullen daarom anders moeten gaan denken en handelen om met de huidige én toekomstige tekorten om te kunnen gaan. Dit vraagt om een skills-gebaseerde arbeidsmarkt.

lees verder op Veranderende arbeidsmarkt vereist nieuwe benadering (topsectorenergie.nl)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *