Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Aanbieders skillspaspoorten online


Op deze website staan de aanbieders van skillspaspoorten. Via het keuzemenu rechts (als u op een laptop/pc deze website bekijkt), of via het keuzemenu onderaan (als u op een mobiel apparaat de website bekijkt) kunt u de aanbieder naar keuze aanklikken en ziet u alle informatie over deze aanbieder. Het betreft alleen de aanbieders waarmee wij een interview hebben gehouden of contact hebben op een andere manier. Deze lijst is dus niet compleet. Een leeswijzer voor de vragen/vraagstellingen is in het menu te vinden onder ‘leeswijzer’. De aanbieders zijn momenteel nog niet met elkaar te vergelijken. Aan dit onderdeel werken we nog.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *