Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Samen op weg naar een integraal skillspaspoort


Op maandag 20 november 2023 zijn dr. Jos Sanders en Levi van Dijk namens de Skillsambassade aanwezig bij het event “Samen op weg naar een integraal Skillspaspoort”. Tijdens dit evenement zal het rapport “De skills ambassade presenteert: inzicht” worden gepresenteerd. En staan we op de informatiemarkt om alle vragen te beantwoorden. Meer informatie over het event is te vinden op de website Conferentie ‘Samen op weg naar een Integraal Skillspaspoort’ Tickets, ma, 20 nov. 2023 om 10:00 | Eventbrite

One Comment

  • Gefeliciteerd met deze mijlpaal in het Project en Programma en veel succes bij de vervolgacties (Next StePS:)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *