Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Themanummer Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken

Gedrag & Organisatie, Tijdschrift voor Sociale, Arbeids- en Organisatiepsychologie is een wetenschappelijk tijdschrift voor de Nederlandse en Vlaamse markt. Naast empirische artikelen (gebaseerd op kwantitatief en kwalitatief onderzoek) publiceert Gedrag & Organisatie theoretische uiteenzettingen en overzichtsartikelen. Regelmatig terugkerende onderwerpen in het tijdschrift zijn werving en selectie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid, werkdruk, bevlogenheid en burn-out. Daarnaast worden actuele onderwerpen, zoals diversiteit,  en de impact van technologie op werknemers, belicht in themanummers.

Issue 2 van 2022 was een themanummer met als onderwerp ’taken en vaardigheden’. Publicaties in dit nummer waren:

Volume 38, Issue 2, 2022

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *