Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via info@skillsambassade.nl

Rapport ‘Het maatschappelijke belang van persoonlijke controle’

Grip. Het maatschappelijk belang van persoonlijke controle


De overheid moet bij het maken en uitvoeren van beleid meer inzetten op het vergroten van de grip van burgers. Burgers moeten zoveel mogelijk kunnen beschikken over de middelen, mogelijkheden en rechten om hun levensdoelen te kunnen realiseren. Wanneer mensen onvoldoende grip op hun leven ervaren, kan dat leiden tot meer gezondheidsproblemen, eerder overlijden, meer maatschappelijk onbehagen, en mogelijk zelfs complotdenken. Dat schrijft de WRR in het rapport ‘Grip. Het maatschappelijk belang van persoonlijke controle’ dat op 30 november is gepubliceerd.

Meer informatie is te vinden onder de pagina ‘Publicaties’ op deze website. Of kijk op de pagina van de WRR.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *